Blindbergz
Vilka är vi?
Vi är ett band med fem medlemmar som under många år har frilansat i musikvärlden.
Bandet består av: Chris Lindh (leadsång/git), Anna Landström (leadsång/keys), Thomas Lindberg (leadsång/bas), Thorleif Robertsson (trummor/kör) och Björn Bertilsson (leadsång/git).


Tillsammans har vi en mångårig erfarenhet från otaliga event, många turnéer, skivinspelningar, krogshower och TV-framträdanden med allt ifrån svenska artister såsom Carola, Magnus Uggla, Tomas Ledin, Uno Svenningsson och många fler, till internationella världsstjärnor som Celine Dion, Backstreet Boys och Britney Spears, för att nämna några.


Vad erbjuder vi?
Sedan ett par år har vi spelat ihop i en hel del event-sammanhang och har under den tiden upptäckt att vi jobbar väldigt bra tillsammans. Vi har en musikalisk bredd som få kan konkurrera med, dels för att vi under många år jobbat i en mängd olika genres, och dels för att vi inte har mindre än FYRA leadsångare med olika karaktär.


Detta gör att Blindbergz kan skräddarsy en helkväll som inga andra.


Ett exempel:
Ni ämnar att göra ett event i 3 delar bestående av förmingel/drink, middag och efterföljande party/dans.
I samråd med Er går vi igenom allting från början. Är det en blandad publik? Svensk, internationell, yngre eller äldre? Ska det vara något tema för kvällen som vi bör anpassa underhållningen efter? Vilken typ av kläder ska vi bära? Vi diskuterar igenom allt, och om ni vill så kommer vi gärna med idéer och förslag på hur olika saker ska lösas.


Vad spelar vi?
I ett klassiskt ”partyset” är vår ambition att lyfta stämningen och fylla dansgolvet, och vi lyckas alltid.
Vi lägger stor vikt vid att det ska vara positiv energi och svängiga låtar, svenskt och utländskt för både ung som gammal. Allt framfört med stor spelglädje, spontanitet och humor, något som alltid tycks smitta av sig till publiken.


Vi kastar oss obehindrat mellan musikstilar, nytt och
gammalt. Pop, rock, disco, funk, jazz, dansband, visor
etc. Allt anpassat efter kundens behov och önskemål. Jinglar vid exempelvis prisutdelningar eller varför inte ett roligt musik-quiz? Blindbergz styrka är att vi gör ALLT med kvalitet!


Teknik:
Om behov finns bistår gärna Blindbergz med en helhetslösning beträffande ljud, ljus, och övrig önskvärd utrustning, för allt från mindre festlokaler till stora arenor.
Vi samarbetar med flera av landets bästa ljud/ljusfirmor och tekniker.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.