Bored Directors

Id: 16131

Bored Directors
Vill du skapa en oslagbar feststämning att toppa kvällen med ? Då är Bored Directors rätt val! Med musikaliska rötter i sextio- och sjuttiotalets guldålder levererar detta coverband en perfekt blandning av klassiska hits från svenska popklassiker till fulländad rock.

Bored Directors har gjort sig hemmastadda på Engelen, med senaste spelningar på fester på bl a Operaterassen och Cloettafabriken, där de bidragit till att göra festen oförglömlig och fått folk att dansa som aldrig förr. Deras underhållande framförande skapar en oemotståndlig publikkontakt, och det är lätt att ryckas med i musiken. Stampande takter och "sjung-med" i de populära refrängerna är bara början!

Svante är en publikfriande leadsångare med saxen i riffen, entertainer ut i fingerspetsarna som tillsammans med med Nils på trummor och CD på kompgitarr Anders på basen Per som virtuost sätter riffen till Lars som bygger soundet på keyboards garanterar en härlig danskväll energi och glädje!

Tillsammans skapar Bored Directors en magisk danskväll för alla - fylld av energi och glädje. Bandets repertoar sträcker sig från kända svenska popklassiker till pulserande rock, och känner av stämningen och publiken för en upplevelse som överträffar förväntningarna.

Ge din fest det perfekta ljudspåret och boka Bored Directors nu. Upplev en musikalisk underhållning som kommer att hålla gästerna på dansgolvet hela natten lång. Kontakta oss för tillgänglighet och prisinformation – låt
Bored Directors göra er fest oförglömlig! ???

Svante Elfving - saxofon , sång
David Webb - lead guitar
CarlDaniel Norenberg - rythm guitar, sång
Anders Bergman - bas
Nils Edlund - Trummor, sång
Lars Johansson - keyborards , sång
^