Bro's Irish Music

Id: 14111

Bro's Irish Music
Vi levererar normal upp till 3 x 45 min härliga Irländska tongångar. Vi består av två bröder och en fiol (Magnus Eneqvist, Niklas Söder & Kenneth Höglind) som spelar Irländsk musik med riktigt bra fart och "igenkännandefaktor". Med inspelade trummor, bas och lite utfyllnad, plus givetvis liveinstrument (akustisk gitarr, elgitarr, mandolin, Irish whistle, munspel & fiol), har vi fått till ett sound som vi anser är unikt. Vi har specialiserat oss på välkända låtar som gästerna känner igen och kan följa med i, givetvis i vår egen tappning, vilket garanterar stämning och ett riktigt ös från första låten till det sista extranumret och som gör vårt koncept till en härlig och garanterat oförglömlig upplevelse.


Vi startade bandet 2010 och har gjort ett antal spelningar sedan dess, mellan 15-20/år. Vi har erfarenhet (endast positiva) från pub/krog spelningar, privata fester (jubileum 20-, 40-, 50-, 60-, och 75-årsfester), företagsfester (50 - 400 pers), föreningsfester, bröllopsfester, större event i samarbete med andra band (500 - 600 gäster), spelningar på campingar och mycket mycket mer...


Hetaste period är utan tvekan mars då vi normal har fullbokat helgerna före, under och efter St. Patricks Day som är 17 mars. Vill ni boka oss då bör ni vara ute i mycket god tid… …men, det fungerar alltid med den här typen av musik, året om!


Vi har egen utrustning så vi klarar att fylla lokaler för 300-400 pers utan problem. Vi har bred repertoar så att 3 x 45 min spelning kan varieras efter publiken.


Hos oss får ni alltid ett komplett paket. Det enda ni behöver ordna efter ni bokat oss, är att se till att gästerna kommer. Vi ger alltid ett totalpris, som varierar beroende på transportkostnad (från Söderköping och Kolmården) samt eventuella övernattningar.


Vi är bokningsbara med eller utan fiol beroende på arrangörens önskemål.


Kontakta oss för prisförslag.


Ljud för upp till ca 400 pers och ljus till bandet ingår ALLTID!


Vill ni veta mer om oss så kika gärna in på vår facebooksida ”bro’s irish” där vi lägger in bilder och klipp från senaste spelningarna.


Ser fram mot att NI hör av er,
Bro's Irish Music Entertainment
^