Carcamo

Id: 14824

Carcamo
De har kallats för en av årets mest spännande debuter – CARCAMO. Gabriel Carcamo och Casper Sandberg bildar tillsammans duon CARCAMO som redan spås få ett stort genombrott på den svenska musikscenen.

De har precis släppt debut-EP ‘Mina Färger’ och singeln ‘Palett’ som har fått fint mottagande och placerat sig på SPOTIFY VIRAL 50 och DIGILISTAN.

Efter att först ha träffats på lågstadiet, fann dom inte bara vänskapen utan även kärleken för nytänkande musik med svenska texter och började snabbt att skriva eget hemma i Caspers garage. Nu, åtta år efter att de träffades för första gången kommer 18-åringarna äntligen ut ur garaget för att presentera sin träffsäkra EP Mina Färger för det svenska folket. I ett samhälle med en ökande främlingsfientlighet och fördomar mellan olika grupper kände Gabriel, med rötter både i Sverige och Sydamerika, en stark vilja att skapa en större förståelse och acceptans mellan olika kulturer genom sina låttexter.

CARCAMO skapar inte musik för att tillhöra en viss genre, utan blandar stilar helt fritt, där soundet alltid grundas i Caspers akustiska gitarr, som skapar ett helt eget musikaliskt uttryck oavsett om det rap, pop eller houseinslag i låtarna.

Med liveframträdande som får scenen att koka märker man musikaliska influenser från Movits!, Timbuktu, Snook, Zacke och Norlie & KKV.
^