Cecilia
Vi är en trio från Karlstad som sedan 2012 har tolkat låtar av Simon & Garfunkel. Vi har spelat på Scalateatern i Karlstad vi två tillfällen (2012 och 2014) samt gjort en Värmlandsturné i Riksteaterns regi.

Vi tolkar Simon & Garfunkels låtar på ett eget sätt och har fått mycket bra respons från många som har sätt oss uppträda. Vi har även spelat in en skiva och varit med i Sveriges radio P4 vid flera tillfällen. Anledningen till varför det blev just Simon & Garfunkel är lite av en slump.

Jag och Andreas träffades 2010 och bestämde oss för att spela tillsammans på en cafékväll i Kil. Jag hade då ganska nyligen börjat lyssna på Simon & Garfunkel och föreslog därför att vi skulle spela två av deras låtar. Det blev då att vi fortsatte på temat efteråt. Efter att ha spelat på olika mindre tillställningar i två år så bestämde vi oss för att spela på Scalateatern i Karlstad.

Det krävde då att vi tog in en tredje medlem i bandet, vilket då kom att bli Sofie Rynefors. Efter tre mycket lyckade konserter på Scalateatern i Karlstad 2012 så bestämde vi oss för att fortsätta, under namnet Cecilia. Cecilia består av Andreas Jonsson (sång, bas och slagverk), Sofie Rynefors (sång, fiol och rytminstrument) och David Ringholm Heder (gitarr).

David Ringholm Heder

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.