Cewineye

Id: 6135

Cewineye
På grund av coronahar vi vilandeförklarat verksamheten och tar inte emot några bokningar gör tillfället.

Irländska & Engelska låtar, Julkonsert samt Bröllopsmusik!

Vi erbjuder en mycket uppskattad irländsk & skotsk konsert med låtar som passar en pubkväll eller festen/eventet med irländska / engelska förtecken.

Bröllopsmusik till själva vigseln i kyrkan, skogsbrynet eller stranden på er viktigaste dag – Ni väljer låten/låtarna som vi spelar - allt ni vill både svenska och engelska låtar, ballader, jazz, musikallåtar, schlager och hårdrock till er välsignelse i kyrkan, skogsbrynet eller stranden för ett finstämt och oförglömligt minne för livet! 
Sedan har vi ett väldigt omtyckt Julprogram med de vackra och glada välkända julsångerna, både engelska och svenska.

Vi är en duo som är ute och spelar på heltid.
Vi i Cewineye är Johan Lindblad på gitarr och Angie Lindblad på sång och gitarr.

Johan är lead gitarrist och har sina rötter huvudsakligen i rockmusik, jazzfusion och spansk gitarr. Johan har turnerat på heltid i USA mellan 1989-1997 med sitt forna band Sincity, och med bland andra Carmel Watters (CBS Artist) samt gitarrvirtuosen Greg Howe (Michael Jackson’s fd gitarrist) och de gjorde flera radio- och TV-uppträdanden. Tillbaka i Sverige sedan 1997 har Johan fortsatt med både liveunderhållning på KB, hotellbarer på Sheraton och SAS, på pubar och studioinspelningar.

Angie är lead sångerska/gitarrist med influenser från både den keltiska musiken samt rockmusiken. Hon har uppträtt bland annat på Stockholm Jazz Festival på Skeppsholmen, Mosebacke Etablissemang, Big Ben samt varit ute på mindre turnéer i både Skottland, England, USA och Irland samt varit med på SVT1 Gomorron Sverige och radioprogram.

Som bandet Cewineye har Angie och Johan även spelat återkommande på bland annat, Bellmanmuseet, Kungsträdgårdens Stora Scen, Wirströms Pub, samt på Restaurang Rosengården och Restaurang Nunnan i Visby på Stora torget, Hamnkrogen i Herrvik samt Effes Pub i Visby på Gotland och företagsspelningar i och runtom Stockholm/Uppsala.

Johan och Angie (Cewineye) skriver även egna låtar och kom ut med CD-albumet ”Acoustic Vibe” år 2012 och den har blivit mycket uppskattad och har legat på Svenska Närradiolistan i totalt 20 veckor! Två av låtarna från skivan har legat etta i totalt 6 veckor under 2012 och 2013! 

Beställer ni Cewineye kan ni räkna med en underhållande kväll!
Vi kommer med eget PA – högtalarsystem.
^