Chris Duraffourd

Id: 12367

Chris Duraffourd
Söker ni musikunderhållning till företagsfesten, bröllopet, 30-40-50-60-årsfesten, etc? Kanske mingeltrubadur, vigselsångare, eller nån som skapar fullt ös på dansgolvet?

Presentation:
Chris är en erfaren och professionell underhållare, trubadur och DJ med musikquiz, allsång och allt ljud & ljus som behövs! När ni bokar Chris så kan ni lita på att allt som har med musik att göra är fixat - För HELA festen!
En helhetslösning i miniformat, både billigare och personligare!

Referenser:
"Först perfekt Musik-Quiz, sen kanon trubadur-set MED Live-Karaoke och sen Dansgolvs-DJ på det! Över förväntan!"

"Du var kvällens höjdpunkt. Alla pratar om dig och ditt sätt att möta publiken, både barn som vuxna. Vi är så nöjda och vill verkligen rekommendera dig till andra"

"Du var flexibel, lyhörd och personlig. Vi är väldigt tacksamma för att vi fick just dig"

"För oss var musik mycket viktigt; vi ställde höga krav eftersom vi ville ha både live musik vid vigseln samt även en DJ insats under kvällen. Du överträffade våra förväntningar för både!"

Kommentarer:

2014-08-18 10:23
Betyg: 5

Hej Chris, Vi ville åter igen bara tacka dig för ditt medverkande på vår bröllopsfest den 2 aug. Ditt deltagande med grym sång och musik tog festen ett steg längre. Att du dessutom kompande Veronica i samband med talet är något som för oss båda gjorde allt extra speciellt. När drar Sarah Dawn Finer-turnen igång? ;-) Jag ( Veronica) hoppas du tyckte allt funkade bra med vårt lilla samarbete. Man har ju inte sjungit för andra på bra länge men kul var det och extra speciellt att få göra det för den man älskar på sin bröllopsfest. Stort tack för att du gjorde det så enkelt för mig. Hojta till nästa gång du är på Oleary´s i Huddinge så tittar vi förbi :-) Ha de gott och stort tack! Hälningar Veronica och Pelle

^