Claire Soukup

Id: 16408

Claire Soukup
Mitt namn är Claire Soukup och jag är 20 år gammal. Musik är terapi för mig. Jag försöker alltid hitta sätt att förnya mig själv och det hörs i mina låtar Jag inspireras av allt möjligt som ger mig en viss känsla. Jag jobbar främst i mitt sovrum och har varit bekväm med det men jag vill nu ut i världen på alla sätt och vis det kan innebära.

Genom min musik vill jag väcka tankar och känslor vi människor ibland i vardagen springer ifrån. Helt ärligt vill jag bara leva mitt liv och musik är en oundviklig del av det. Jag vill mest av allt bara kunna vara, i mig själv.. i världen, i min konst.. i mina känslor och målet är väl att genom det inspirera andra att också våga vara helt enkelt.

Den 29e November släpper jag min debut Ep "Silent Echoes" (skriven och producerad av mig, Claire Soukup samt mixad av Carin Hallin). Ep:n fördjupar sig i mörkare sinnesstämningar och är en emotionell samt musikalisk resa som leder till katarsis. Tanken bakom "Silent Echoes" är att skildra tankar, rädslor och funderingar som vi alla kan ha men som ibland gömmer sig i det tysta.
^