CLOWNEN BULGO

Id: 1720

CLOWNEN BULGO
Jag tycker livet är extra kul varje gång Jonny plockar upp mig ur min resväska där jag annars ligger och filosoferar. Just nu så filosoferar jag över det där med integration, genus och skolpolitik. Jag brukar vara på Universitets Sjukhuset i Örebro en gång i veckan. Där träffar jag sjuka barn och deras föräldrar. Tänk, ungar är ju ungar. Och ungar är ungar vare sig dom är väldigt sjuka eller bara har ont i tummen. Ibland kan det vara så att, jag kommer in i ett rum. Där ligger det ett barn som ser jätte trött ut och nästan halvsover.

När jag sedan går ut därifrån så står barnet upp i sängen och fäktas mot sina föräldrar med ballongsvärd och det är skratt och hög stämning i rummet. Nu är det ju inte så alla gånger. Ibland så orkar barnen och föräldrarna bara se när jag snurrar en tallrik eller att jag gör ett kort trick. De allra flesta jag mött blir glada när bulgo kommer och hälsar på. Det finns även tillfällen när det inte passar sig med clown besök och då går jag vidare till nästa möte.

Jag uppträder också med min Clown föreställning Olé som ni kan läsa mer om om ni klickar på min föreställning.
Jag säger bara det, att vara clown, det måste vara det bästa jobb man kan ha. Tänk bara jag kommer in i ett rum eller på en scen och har bara väldigt roligt, detta smittar så bra att människor stora som små skrattar tillsammans med mig. Bättre kan man inte ha det.
^