CLOWNEN FIFFI

Id: 8918

CLOWNEN FIFFI
Innan föreställningarna börjar såbubbelbuset med härlig musik och trevligt mingel. Allt för att kittla barnens nyfikenhet. Plötsligt kommer Clownen Fiffi minglandes bland barnen som spänt väntar på vad som ska hända här näst. Med sig har Fiffi en väska full med trollerier och annat kul. Med tokiga hattar, knasiga trollstavar och hjälp från barnen lyckas trollerierna perfekt tillslut!

Efter föreställningen får alla barn som vill en chans att prova på hur det är att vara Clown! Fiffi målar då gärna röd prick på alla magiska barns små näsor. Hon skriver även sin riktiga clownautograf på fina minneskort till de som vill ha!

Kommentarer:

2011-08-30 22:21
Betyg: 5

Hej Patrik! Nu har du lyckats hjälpa mig så där jättebra igen!! Stort tack för att du hittade och förmedlade Clownen Fiffi till vår Kräft- och surströmmingsskiva!! Det var en härlig tjej som snabbt hittade tonen och direkt fick kontakt med barnen och resten av publiken. Fräscht och annorlunda också med en kvinnlig clown, mycket positivt. Mjukt och varmt. Och Roligt! Och absolut inte så där överdrivet som det ibland kan bli med den manliga varianten J ! Fiffi gjorde också det oväntade att ta upp ett gäng föräldrar på scenen vilket förstås skapade förtjusning hos alla barn. Pricken över i blev den lilla direktkontakten hon skapade efter showen genom att ge alla barn en liten röd prick på näsan. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera dig att ge Fiffi massor av uppdrag! Trevlig helg! Lena Ericsson // Sundbybergs Stadsfest.

^