Daniel Kane

Id: 7167

Daniel Kane
Daniel är en magiker och illusionist av en ny generation. Efter att ha trollat sen han var 7 år gammal så har han samlat på sig stor erfarenhet inom olika stilar av magin. Han blandar klassisk magi med moderna illusioner och humor.

Scenshow:
Här blandar Daniel modern visuell magi med det lite mer klassiska, han kombinerar magi med komik och en liten bit allvar. Han skapar ett skönt och avslappnat förhållande till sin publik, där publiken även själv blir en del i föreställningen. Showen passar både för yngre och vuxna, men kan även inriktas för en mer specifik målgrupp om så önskas.

Perfekt underhållning på kundträffen, kongressen mm!

Close-Up:
Magi som är direkt inpå och så stark att den nästan kryper in under skinnet skulle i såna fall vara just Close-Up magi. Magi med vardagliga objekt som till tex mynt, kort, bestick, cigaretter. Passar perfekt för mindre sällskap. Showen kan köras i kombination med en större scenshow.

Kunder:

''We have booked Daniel on several occasions and have found his show to be superb! He is not only a great magician but also a real pro all the way thru, I highly recommend him!''
/Salim Datoo
CEO Miraculum Group Inc

Daniel medverkade i 8 st Magi - Musik shower i arrangemang av Karlskoga kulturskola. Vi mötte en publik på ca.850 personer! Här är några kommentarer från publiken.
/Peter Carell
Orkesterledare, Karlskoga Kulturskola

''Daniel Kane var showens stora behållning!''

''Daniel bjöd på ett otroligt professionellt framträdande!''

''Det är otroligt kul att se en så ung magiker med en så professionell show!''

Föreningssparbanken
GB Glass AB
Karlskoga Kommun
Karlskoga Kulturskola
McDonalds
Miraculum
Nyföretagarcentrum
TBS Funds
med flera...
^