David Persson

Id: 11234

David Persson
En oförglömlig och humoristisk föreställning blir verklighet när David Persson i högt tempo blandar magi med en stor portion humor, lite sång, lite dans och mycket publikkontakt!

David kan göra olika storlekar på shower och de kommer i många olika skepnader - ofta anpassade efter just Era specifika önskemål. Mingeltrolleri när gästerna kommer, bordstrolleri under middagen, ett stort eller mindre scenframträdande till kaffet...eller varför inte en kombination av alltihop?

Förutom renodlad magiker är David enormt uppskattad som konferencier. Då väver han samman tillställningen till ett glädjefullt event utan risk att förlora seriositeten. T.ex; vid prisutdelningar, seminarier, konferenser m.m. Som konferencier använder David förstås magi för att knyta an fokus och skapa ett intresse för arrangemangets budskap. Perfekt att återkoppla vad som sagts eller för att bädda för nästa talare.

Under helgen den 10-11/3 avgjordes SM i trolleri i Malmö. Jag ställde upp för första gången och lyckades med bedriften att vinna guld både i close up & scenmagi vilket är väldigt ovanligt. Dessutom fick jag högst poäng av alla tävlande i klassen scenmagi och tog därav hem det stora priset Grand Prix och är nu Svensk Mästare i Magi 2012! Det känns fantastiskt roligt och ett kvitto på att allt jobb man lägger ner lönar sig i längden. Jag kan bara konstatera att mina sex år som proffesionell magiker har utvecklat mig enormt och skapat en ovärdelig rutin som troligen fällde avgörandet för att bli svensk mästare. Jag vill passa på att rikta ett speciellt tack till alla som anlitat mig under åren och jag hoppas att våra vägar korsas snart igen. Jag ser fram mot ett fullspäckat 2012 med massor av nya intressanta möten, event, mässor och kick-offer.

Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar kring underhållning till ert nästa event. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just er!

/ David

Kommentarer:

2012-03-21 09:53
Betyg: 5

Här skriver du din kommentar"Hej David, Ett stort tack för din show i fredags, Alla är sanslöst nöjda. Helt perfekt upplägg! Mvh Christian Nilsson, VD, Galvin Green AB

2012-03-21 09:52
Betyg: 5

Tack för mycket bra underhållning. Det gick verkligen hem, och med tanke på våra kunders reaktioner lär du få fler uppdrag i Jönköping! // Peter Thörn, Försäljningschef, Bluerange Technologies AB

^