DELGADO

Id: 6605

DELGADO
Barnprogrammet
Delgado skojar och förbluffar barnen i 30-40 minuter beroende på deras ålder. En del får medverka genom att komma upp på scenen för att assistera och t.o.m. trolla, andra uttalar trollformler, räkna till tre o.s.v. Ibland skriker de för att hjälpa trollkarlen när något gått på tok, eller för att avslöja tricks. För det mesta slutar allt gott t.o.m. för den olydige kaninen "Skutt". Barnen förs in i magins och fantasins värd. Mycket skratt och interaktion mellan Delgado och barnen garanteras..

Stand-up showen
Delgado i sitt esse. Ett ännu mer tempo- och humorfyllt nummer än familjeshowens. Förutom den vanliga situationshumorn lägger Delgado in överväxeln genom verbala vitsar och associationer (hela tiden över bältet). Ofta slutar han med paradnumren "de kinesiska ringarna" och som extranummer det farliga "rakbladsmysteriet". Showen tar normalt 50 minuter, men kan anpassas mellan 10 och 60 minuter.

Close-up
Delgado är en av pionjärerna för Close-up på svenska restauranger. Det är en underhållningsform som försiggår mitt framför näsan på de häpna åskådarna. Ringar, mynt, pokerchips, papperstussar m.m. försvinner, dyker upp och ibland penetrerar föremål på ett förbryllande sätt. I och med att åskådarna sitter nära och det (ot)roliga ibland händer i deras händer reagerar de särskilt starkt. Varning! Risk för många tappade hakor.

Nyhet! - Musik & Magi med Robban och Delgado
Ett vinnande koncept som erbjuder Dig ett komplett flexibelt underhållningspaket. Robban, som varit vokalist i många år i Thor Freddys orkester, spelar cocktailmusik på sitt keyboard och Delgado showar beledsagad av stämningsfull levande musik, sedan sjunger och spelar Robban upp till dans.

Delgados Trolleriskola
Delgado (som till vardags är lärare till professionen) har varit lärare i trolleriskolor för barn och ungdomar många gånger. Eleverna får lära sig grunderna i trolleri och tillverka egna trick under en serie sammankomster. Skolan avslutas med examen då adepterna får visa upp varsit nummer i en charmig föreställning för publik (föräldrar och vänner). Social samvaro ökat självförtroende och kanske en trevlig hobby utmynnar denna skola i.

Han presenterar program av hög kvalitet, vilket följande prislista vittnar om:
- Svensk mästare i trolleri 1967
- Nordisk Mästare i manipulation 1968
- Världsmästerskapet i trolleri 1970
- Nordiska Mästerskapet i close-up, 3.a
^