DISCOBOYS

Id: 9146

Disco Boys - oöverträffade kungar av glitter, gung, rytmer, klanger, rullande höfter och sexig galenskap - får fart på vilken företagsfest, klubb eller festival som helst. Sveriges coolaste niomannaband framför en rykande het repertoar med alla de minnesvärda discolåtarna från 70-talet.

I en färgsprakande show bjuds publiken på pulserande discotakter och rullande höfter. Låt dig ryckas med av välkända tongångar i Sveriges glittrigaste och mest glamourösa liveupplevelse.

Den karismatiske Daddy Love och hans Disco Boys drar på sig paljettkostymerna och ger ditt event en gyllene inramning med 70-talets största discohits vilket garanterar en succé.

I specialdesignade och tidstypiska kläder äntrar Disco Boys scenen och levererar oemotståndlig musik för alla åldrar. Vad ni än letar efter så är detta den optimala festupplevelsen för vilket event som helst.

Låt Daddy Love, Evelyn Check, Candy Belle och alla de andra ta er med på en resa tillbaka till 70-talets pulserande dansgolv till tonerna av störtskön DISCO!
^