Dj Abbylito

Id: 12804

Dj Abbylito
Vem:
Abby, 26, är en etablerad DJ från Helsingborg. Hon styr sitt eget företag och sin Van runt i Sverige och även en del i Europa och spelar på klubbar, festivaler och events. Även om hennes main genre är house/club musik, spelar hon samtidigt mycket på bröllop & företagsfester där hon anpassar musiken efter människorna. Efter två diplomerade utbildningar och under sina 6 år som DJ har hon hunnit med att spela på bl.a. Siestafestivalen, Nikki Beach i Marbella, efterfest Dj till The Sounds och som warm up Dj till artister som Eric Saade, Ulrik Munther och Sean Banan. Nyligen har hon börjat försöka producera sin egen musik. Drömmarna är stora och viljan ännu större.

Koncept/annonstext:
Vad roligt att ni har bestämt er för att hålla i fest och letar efter en DJ, då har ni klickat helt rätt!
Jag är en certifierad DJ och har 2 diplom, varav ett är internationellt. Nattklubb, lounge, bröllop, firmafest, event, privatfest. Jag tar mig till er festlokal med professionell, komplett ljud & ljus- anläggning och spelar den musik som du och dina gäster gärna dansar till.

Rätt musik är nyckeln till en lyckad fest! För att dansgolvet ska fyllas under festen så gör jag mitt bästa för att uppfylla era musik önskemål. Allt från den senaste musiken på dansgolvet till house, pop, rock, schlager, skandinaviskt, latin, hits m.m. Jag tar gärna emot spontana låt önskemål under kvällens gång. En trådlös mikrofon finns tillgänglig att låna om någon känner för att hålla tal eller vill sjunga.

Jag har utbildning från skandinavens bästa djskola, Select Dj Stockholm och från Marbella Event Akademy, Spanien. Sommaren 2011 kunde ni se mig på Siestafestivalen i Hässleholm och sommaren 2012 på Nikki Beach i Marbella. I maj 2013 var jag warm up DJ till Eric Saade, Ulrik Munther & Sean Banan.
^