Dj Josephine

Id: 9799

Dj Josephine
En mer glamourös och sprudlande DJ personlighet får man leta efter.
Josephine garanterar succé på både dansgolv och mingel!

Med finess och fingertoppskänsla väljer hon ut en dynamisk blandning av härlig musik. Den röda tråden är alltid skön rythm, karaktär och stark känsla.
Detta berör människor i alla åldrar.

DJ Josephine har sedan 2006 bjudit människor på en spännande glädjefylld samling musik från olika årtionden och genrer.
En klassisk oldschool DJ och musiclover som brinner extra för artister och band som;

Michael Jackson, Stevie Wonder, James Brown, Pharrell Williams, The Bee Gees, Aretha Franklin, The Beatles, Rage Against The Machine, Elis Regina, Jorge Ben, Joao Gilberto, Bob Marley, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Louis Prima, Prince, Whitney Houston, Earth Wind & Fire, Etta James, Sting, Billie Holiday, Louis Jordan, Donnie Hathaway, Barry White, Marvin Gaye och Al Green m fl

Josephine skräddarsyr varje spelning utefter kundens önskningar och typ av tillställning. Med total närvaro läser hon av sin publik och levererar toner i harmoni med rummet.

Denna underbara och exklusiva DJ-upplevelse passar för allt ifrån barer, kundaktiviteter, företagsevents till privatfester. Då hon även själv är sångerska och låtskrivare så är musiken djupt rotad i hennes själ.
Hon är bosatt i Stockholm men är också aktiv i hela Sverige samt resten av världen.

Dessa har anlitat Josephine genom åren:
Ambassadeur
Berns
Blue Moon Bar
Brinc Relations
Café Opera
Camarillo
Carnegie Investment Bank
Clustret
Collin & Client
Cotton Club
DAP
DJ Event Stockholm
Engelen & Kolingen
Etnografiska Museet
Fasching
First Hotel Reisen
F-Secure
Grand Hotel
Haymarket
HoBo
Honey Honey
Hästens Sängar
ICA
Investor
Kungliga Operan
Kungliga Motorbåtsklubben m.fl.
Långholmen
Mondo
Moment Marketing
Mood
Måltid Event
Münchenbryggeriet
Nalen
Noppes
Nybrogatan 38
Och himlen därtill
Pharmarium
RAW comedy club
Robert Wells
Scania
Sibylla
Silja Galaxy
Skyddsrummet
Sollentuna Centrum
Stockholms Modecenter
Swedbank Stadium
Svenska Spel
Teaterhögskolan
Telia
Vieilla Montage
Villa Soludden
Änglagaraget
3M
9 x 9
m.fl.


Citat från DJ Josepines kunder genom åren

"Sveriges Bästa DJ" - Robert Wells

"GRYM MUSIK!!" - Mårten Anderson - Raw Comedy Club


"Tack igen för ditt grymma DJande i helgen!! Shit, vad bra musik du spelade!" - Mirja Lakso

"En DJ med otrolig känsla och ett helt enormt engagemang till både musiken hon spelar samt till de människor hon underhåller. DET är DJ Josefin. Fantastiskt bra och medryckande musik som ingen kan stå stilla till när de hör, det är vad hon spelar. Det som förundrar mig mest är att Josefin alltid verkar lyckas spela exakt de låtar som hennes publik längtar efter att få höra. För att kunna göra detta tror jag det krävs att man helt går in i musiken och låter den omfamna en till 100%, något man verkligen ser och märker på Josefin när hon DJ:ar. Jag ser det här som enormt inspirerande då det bidrar till så otroligt mycket glädje när man får möjlighet att vara delaktig vid event som denna DJ spelar under.

Det är ovanligt och riktigt häftigt att få uppleva de talanger som Josefin besitter. Jag har aldrig varken sett eller hört en bättre DJ och jag skulle bli förvånad om det hände. Josefin höjer en fest eller ett event rejält. Just därför ska man boka henne om man vill uppnå succé vid alla olika sorters tillfällen."
- Isabelle Tell

"Grymma låtval i lördags! Lät verkligen bra."
- Jonna Inge

”Josephine är en fantastiskt duktig och härlig DJ!! Hon spelade skivor på vårt bröllop och hon imponerade på samtliga gäster. Josefin spelar en mix av gammalt och nytt, soul och jazz och mycket därtill och har en enorm charm som sprider sig omkring henne. Med Josefin i dj-båset kan jag garantera ett galet och fullt dansgolv!”
- Johanna Hessius

"Josefin sprider bra vibes med sin feel good music. Hon har ett brett spectra från jazz o salsa till hård rock och det svänger konstant om både henne och musiken".
- Conny Bloom

"Josephine!!! - Du var den coolaste DJ jag upplevt."
- Mikael Ramel

"Behöver ditt varma sköna stuk"
- DJ Camille B Esquerre

"Musiken gör allt för stämningen under en fest, och där briljerade DJ Josephine som bjöd på en toppkväll. Rolig, avslappnad och kalasig mix av musikstilar, gammalt och nytt. Tack, henne anlitar jag igen!"
- DAP

"Vi kan varmt rekommendera DJ Josefin för att få fart på festen. Hon vet vilka låtar som ska spelas för att golvet ska gunga och stämningen slå i taket. Att hon dessutom är skitläcker och har grymma moves gör ju inte saken sämre. Vi kommer garanterat att anlita henne igen."
- Anna och Robert
^