Dom där du vet

Id: 9943

Dom där du vet
Ett gäng sköna snubbar som garanterat får full fart på partyt. Med sinblandning av allt från lättpunk till heavy schlager.

Låtar som alla kan skråla med i och dansa till men som ändå överraskar. Påbröllop, företagsfester, after ski, after beach, 30-årskalas, 40-årskalas och även lite offentliga ställen.

Vi ställer gärna upp på teman eller kör någon önskelåt, gärna med någon ur sällskapet som gästartist. Bland det galnaste vi gjort var att spela Statenoch Kapitalet på en 40-årsfest med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg bland gästerna, men det ösigaste var nog Sällskapsresan-festen.

Vi kan inte garantera att ni får se chefen ta ett stagedive, eller dansa på bordet (vilket händer ibland) men vi satsar i alla fall allt för att se till attni har kul!

Dessutom är vi inte så jättedyra... ännu...

Kommentarer:

2011-05-21 02:31
Betyg: 5

"De har en spontanitet och spelglädje som är omöjlig att inte ryckas med av. De bjuder på sig själva och får publiken att göra det samma." Ann Zetterberg Littorin igen

2011-05-21 02:30
Betyg: 5

"Det var ju riktigt roligt det här!" Fredrik Reinfeldt, Statsminister

2011-05-21 02:30
Betyg: 5

Det otroliga bandet gjorde att stämningen fullständigt gick i taket. Det blev en fest man pratade om länge. Synen när "halva svenska regeringen" rockade loss till Staten och Kapitalet var det många som kommenterade efteråt. Ann Zetterberg Littorin festföremål och festfixare

^