Dressed to Kiss (Kiss)

Id: 16463

Dressed to Kiss (Kiss)
Sagt om Dressed To KISS i press och av kunder:

Detaljerna har repats in till punkt och pricka och det låter bra. Vartenda slag och ackord är rätt, och sångarna är tonsäkra men inte överdrivet röstlika. Som åskådare och fan av förlagan känns det tydligt att det här projektet drivs av en livslång kärlek till ett av de största hårdrocksbanden genom tiderna där det inte finns något utrymme för misstag eller avvikande idéer.
Anders Jakobsson , Nerikes Allehanda 27/4 2014

Under en dryg timme hinner de med det mesta av det bästa från KISS, så som de lät i mitten på 70-talet, och alla attribut finns med. Bomber som exploderar, rök, eldsprutning och blodspottande - plus ett trumsolo och ett gitarrsolo med rökrykande gitarr.
Ulf Hjelting, Totally Örebro 27/4 2014

Jag måste erkänna att jag alltid haft en viss skepsis mot tributeband och när det gäller KISS finns det säkert flera dussin. Men när man ser Dressed To KISS kliva in på scenen så blir man imponerad av professionalismen de har i sina kläder och utstyrsel som liknar originalet så att jag knappt kan skilja dem åt. De lyckas väl med sin ambition som tributeband och de bjuder publiken på en riktig färgsprakande rockshow där ljud, ljus håller hög klass, man kan inte begära mycket mer.
Örebroguiden 27/4 2014

Stort tack till ER! Som ni rockade och vilket tryck det var! På återseende, och då med fullt tryck i alla lägen!
Viktor Johansson, VD Stage Dreams Production AB, Hässleholm
^