Dressed to Thrill (KIZZ)

Id: 12414

Dressed to Thrill (KIZZ)
Dressed To Thrill är ett Kiss-tributeband bestående av rutinerade musiker.
Vårt mål är att publiken ska få illusionen av att uppleva Kiss när de var som allra bäst.

Upptakten var att Christopher och David fick hedersuppdraget att i Kiss Army Swedens regi hålla i det årliga Kiss-quizet på KB (Vinylbaren) i Malmö. Vi tog tillfället i akt att göra något alldeles extra och satte ihop ett liveframträdande i full makeup. Det blev verkligen extremt uppskattat och tillställningen satte publikrekord, och gav oss blodad tand.

Nu är autentiska dräkter införskaffade från USA och fler låtar adderade till repertoaren. Vi är, enligt tillverkaren, det enda bandet i Europa som har dessa dräkter, och vi fyller ut dem med den äran. Tanken är att vi kör en timmes show med de största hitsen, naturligtvis fullt ut i makeup och med autentiska dräkter och instrument. Målet är att komma originalet så nära som möjligt både vad gäller sound och det visuella, och här har vi alla chanser att göra ett riktigt bra jobb.

Bandet består av följande musikanter;

David Fremberg (Paul Stanley): David arbetar som låtskrivare och producent, är en flitigt anlitad musiker och sångare i det progressiva metalbandet Andromeda.

Andreas Grufstedt (Gene Simmons) :Andreas är känd som Malmös egen Rockstar och har bl.a. turnerat med Iron Maidens originalsångare Paul Di´Annio.

Christopher Hansson (Ace Frehley): Christopher undervisar i musik på heltid, är låtskrivare och har även varit verksam som kapellmästare i en stor Elvisshow.

Jaime Salazar (Peter Criss) :Jaime arbetar sedan många år som heltidsmusiker och turnerar med ett flertal stora artister. Han blev känd på 80-talet som trummis i Bad Habit.

Vi har alla Kiss som våra stora barndomsidoler, så detta är lite av en pojkdröm-deluxe!
Tveka inte att boka Sveriges bästa, snyggaste och mest hungriga Kiss-tributeband!

Med vänlig hälsning /Christopher (Ace) Hansson
^