Easy Riders

Id: 13282

Easy Riders
Tanken är verkligen att spegla det som händer runt slutet av 70-talet och in i början av 80-talet där sångaren Josh liv hade förändrats drastiskt genom den musiken som pågick då.

Några av låtarna som vi tolkar, har haft en djup betydelse för honom och genom att dela detta med alla, finns en förhoppning att ni också kommer att inspireras av den råa pop som pågick vid den tidpunkten.
Genesis, The Police, Eurythmics, Elvis Costello bla. är genren vi vill förmedla och det är inte många
som klara av det på det här sättet!

Självklart har vi haft tur med att forma banden med fantastiska musiker. Micael Öberg på trummor, som bara är så 'rock steady', Little Chris Shorooi och hans underbara melodiska gitarrslingor, Stefan Jernståhls magiska känslor på keyboarden, Janne Enegårds dunkande funky bas och slutligen greve (Carl) Von Schönbergs tunga yxande slag och ackord plus att alla sjunger vilket innebär en oändlig möjlighet till snygga, fina stämmor.

Alla dessa killar gör, att vi kommer att vara en av de mest spännande banden i Sverige i det närmaste framtiden. Musiken kommer att glida och rocka och dunka och sväva hela vägen från Happaranda ner till den södra delen av Skåne. Kom igen Sverige - lyssna och njut!
^