Eldartist Serpen

Id: 7780

Eldartist Serpen
Serpen är en erfaren eldartist, producent & eldkoreograf. Hon hänför sin publik med eldshow. Boka Serpen till fest, festival, bröllop, konferens...

Serpen är eldartist med över 10 års erfarenhet av eldshower. Solo eller i större konstellationer hänför hon publiken med sitt estetiska scenspråk och sin mjuka dansanta stil.
Hon är producent och eldkoreograf till föreställningen Act of Emotion, med musiker, dansare och eldartister.

Med stor erfarenhet av att uppträda som eldartist skräddarsyr jag showen som passar dig.
Ett utmärkt inslag på tex:

företagsfesten
festivalen
konferensen
bröllopet
födelsedagskalaset...
Jag erbjuder kortare eller längre uppträdanden, ensam eller i samarbete med flera av Sveriges främsta eldartister, eldslukare, profesionella dansare och musiker.

Bland mina tidigare uppdragsgivare finns bla. Urkult, Arvikafestivalen, Solvalla, Stockholms internationella filmfestival, Furuvik och Peace & Love.

Act of Emotion gjorde succe under premiären inför 10 000 åskådare på Urkultfestivalens invigning i år.
Under ledning av producent och eldkoreograf Serpen samt danskoreograf Kärstin Jansson framför eldartister, dansare och musiker en unik föreställning om att våga bryta begränsande mönster, att våga möta sig själv och att våga möta andra,om viljan att inkludera istället för att exkludera, att växa i samspelet, att ge och att våga ta emot. I välkoreograferade nummer genom en tät interaktion av eld, dans och toner hänförs publiken, ung som gammal.
^