Eldorados

Id: 9312

Eldorados
Eldorados är bandet som spelar allt möjligt men ändå har en stark individualitet. Mångårig erfarenhet hos medlemmarna i kombination med olika musikaliskt ursprung gör att de klarar disco, reggae, funk, salsa, bossanova, jazz, visor, schlager, rock och hiphop. Med kompetensen på topp och prestigen på noll överträffar de dina förväntningar och gör din fest oförglömlig. Även personliga önskemål kan tillgodoses.

Musiken framförs alltid live utan bakgrunder och denna trio sjunger på engelska, svenska, italienska, franska och spanska:

Chuck Anthony (git/voc) har framträtt och spelat in med Dennis Pop-kollektivet, Blacknuss, tv-program som "Här är ditt liv" etc.

James Bradley Jr (dr/voc) kom till Sverige med bandet Crazytown på 90-talet och har spelat med Chuck Mangione, Beastie Boys, Anita Baker, Sky High etc.

Robert Linnskog (keyb/voc) sköter basspelet (med fötterna), keyboardspelet och är bandets ledare. Han har slavat på all världens privatfester, rökiga klubbar och Finlandsfärjor. Han jobbar även som DJ på festvåningar och brukar ta med sig DJ-kittet för att hålla igång även i pausen. (Om man ber riktigt snällt kan han lira dragspel till allsången).

Tillsammans överträffar Eldorados det mesta som hörts av svenska coverband och trots det lilla formatet låter det fett. När de spelar Jimi Hendrix känns det på riktigt. Samtidigt fixar sig coktail-underhållningen till minglet och DJ:andet fram på småtimmarna i ett och samma paket.
Vill man ha en ännu mer exklusiv framtoning kan bandet byggas ut med Jim Leopardo (Leif Kronlund etc) på sax och flöjt.

Detta är en fantastisk helhetslösning för din fest.
^