Erik Agrell

Id: 12493

Erik Agrell
Erik Agrell är en trollkarl och artist med mångårig erfarenhet inom branschen. Hans stil kan bäst beskrivas som klassisk magi på ett modernt, lite skruvat sätt, där fokus hela tiden ligger på humor, komik och publikmedverkan. Eriks föreställningar anpassas och fungerar för nästan alla storlekar på evenemang.

För ett större sällskap är underhållning på scen ett självklart val. På scen levererar Erik en scenföreställning med mycket publikmedverkan, komik, värme och naturligtvis förbluffande magi. Det är en föreställning helt befriad från glittriga boxar, under-bältet-humor och hockeyfrillor.
Om man är ett mindre sällskap, eller bara vill ha ett mer omfattande arrangemang jobbar Erik även med Close Up magi. Close-up magi är magi på nära håll. Här finns ingen scen utan istället kommer Erik ut till publiken och med mynt, kort, dukar och vad som finns tillgängligt skapar han små föreställningar för mindre grupper i taget. Detta kan ge en mer intim, lite "VIP"-känsla och väldigt annorlunda upplevelse än en scenföreställning, utan att för den skull tappa magin.

Close-up magi fungerar lika bra som underhållning vid middagen som mingelpartyt, och då det inte behövs någon scen går det att anpassa till nästan alla tillfällen och lokaler.

Vad kunderna säger om Erik Agrell:

- Jag kommer ABSOLUT att rekommendera Erik som mingel-trollkarl. Han är så bra att man blir förbannad :)
/Marie Eliasson / Stretch AB

- Proffsigt, skickligt och väldigt roligt...
/Casino Cosmopol - Malmö

- Proffsigt, roligt och vältajmat som alltid. Du var kvällens snackis! :)
/Lars Brundin / privat
^