Erik Ström

Id: 14767

Erik Ström
Mitt namn är Erik Ström. Jag är en vismusiker/trubadur på 33 år i från Västervik som åker runt och framför mina egna och andras låtar. Jag är utbildad musiker i från visskolan i Västervik (nu Gamleby) för 11 år sedan. För det mesta så spelar jag solo, men jag tackar inte nej till att spela med andra. Bland annat ingår jag i ett band som brukar kompa Jan Johansen vid vissa spelningar, där är min uppgift kompgitarr och körsång.

Jag har uppträtt på olika ställen genom åren pubbar, bygdegårdar, kyrkor, äldreboenden, wasabryggeriet i Borlänge, för olika föreningar och olika festivaler för att nämna något.

Jag har givit ut en cd ”Erik Ström – Nils Ferlin” det är en cd med mina tonsättningar på några Ferlin dikter. Cd.n är till förmån för Svenska cp – föreningen. Förutom musiken så håller jag föreläsning i ”Text & musikskapande” som är riktat till ungdomar.

Mina egna låtar handlar om frågor som tillhör livet; död, glädje, sorg, kärlek, irroni, hopp och tro. Dessa låtar framför jag för det mesta solo med sång, gitarr med inlevelse.

Det program som jag tänkt mig att spela hos er, om tillfälle blir, är ett program med mina egna låtar och mina Ferlin tonsättningar.
^