Frank Phoenix

Id: 8909

Frank Phoenix
Stand Up Magic
En variant av magi där ingen upphöjd scen krävs. Passar utmärkt för salong eller restaurang. Med hjälp av rep, kort, ringar och en och annan duk utförs häpnadsväckande magi som genomsyras av Franks lättsamma och humoristiska stil.

Jong-show
En fartfylld show i latinostil med inslag av salsa och merengueinspirerad musik. Showen är full av färgsprakande energi och jonglering i topklass. Frank Phoenix ger en föreställning med många av de klassiska objekten som bollar, käglor och knivar.

Skräddarsytt
Frank hanterar även uddare föremål som frukter, cykelsadlar, squash-racketar med mera. Kanske vill ni se Er egen produkt jongleras?

Its Frank - Its Magic
Boka gärna Its Frank - Its Magic, en show i miniformat för mindre sällskap. Upplägget passar perfekt för restaurang, pubmiljö samt privata tillställningar. Speltid cirka 40 minuter.

Mingelmagi
En variant av close up är mingelmagi; en härlig ice-breaker där Frank minglar med gästerna och ger dem starka, personliga och magiska upplevelser att ta med sig hem. All magi sker på stående fot, ofta med lånade föremål. Mingelmagi passar utmärkt vid coctail-partyt, entrén till större event eller vid konferensen.Table hopping
Frank hoppar mellan borden under middagen vid Ert evenemang. Varje bord, eller grupp om 5 - 8 personer vid långbordsdukning, får en egen show med den starka magin på riktigt nära håll. En utmärkt variant när lokalen saknar scen eller mingelutrymme men ni ändå vill bjuda gästerna på det lilla extra.


Flytta showen till ert hem!
När vår barnshow besöker födelsedagsbarnet på den stora dagen blir kalaset succè! Vi skräddarsyr uppträdandet efter barnens ålder och antal. En galen och lite tankspridd trollkarl utför humoristisk magi med full fart rakt igenom; är man dessutom utrustad med trollstav och hatt så visar det sig att även födelsedagsbarnen kan åstadkomma riktig magi!


Den galne gycklaren!
Här har ni mannen som med sina upptåg förgyller Ert medeltida arrangemang på bästa sätt! Med sin rappa trut, sin magiska kista och en uppsjö av gycklarkonster och spektakel får han varje åskådare att häpna, skratta så att de tappar andan, och dra suckar av lättnad. Showen håller ett högt tempo och erbjuder något för alla åldrar.


För upp till 25 deltagare per tillfälle. Hel eller halvdag kan bokas. Fokus läggs på personlig utveckling. Material lånas ut till deltagarna som bör vara i åldern 7 - 125 år. Alla kan lära sig att jonglera.


Frank lär ut grunderna inom jonglering med Dukar, Bollar, Ringar samt hanteringen av diabolo. Normalt läggs fokus på jonglering med 3 bollar men önskas djupare undervisning i hantering av andra objekt, eller fler bollar, är detta inget problem.
^