Gala

Id: 9742

Gala
GALA-Girls är en handplockad grupp beståendes av tre professionella artister med lång erfarenhet och några av branschens bästa röster. Tjejerna har setts i produktioner i hela landet såväl som utomlands, tillsammans med flera kända artister och i tv-produktioner som Sommarkrysset och Allsång på Skansen.


Konceptet/Showen kallar vi för enkelhetens skull JUKEBOX. Detta innebär att DU som kund kan vara med och anpassa den musikaliska inriktningen såväl som antal inhopp under kvällen. Låt tjejerna framföra sina fasta shower med låtar både från den svenska låtskatten samt de största internationella hitsen från dåtid till dagens topplistor eller bestäm i samråd med oss den inriktning som bäst passar just ER tillställning.


Med fantastiska röster, fartfyllda shownummer, överdådiga kläder och en bred repertoar garanterar vi en helhetsupplevelse utöver det vanliga varje gång!


Gillar du traditionell middagsunderhållning? Behöver du hjälp med serveringen? Vill du bjuda dina kunder eller gäster på något extra speciellt? Boka då showen kompletterad med vår fantastiska ensemble beståendes av 4-5 artister som både sjunger, dansar, serverar och guidar dig och dina gäster genom kvällen. Kontakta oss så berättar vi mer!
^