Gallo Negro Music

Id: 14517

Gallo Negro Music
Gallo Negro startades som ett projekt i Musikhuset BG i Växjö (Småland). Spontant samlades 5 personer i en replokal med målet att ha ett sjysst jam en eftermiddag. Det spontana Jamet ledde oss snabbt in på vår första låt .

Denna låt skulle senare bli “Det Enkla Folket”. Vi beslutade oss för att träffas upp och spela igen veckan därpå. “Det här har jag sett fram emot hela veckan” -känslan var ömsesidig. Behövdes aldrig sägas. Vi har gjort det till en ritual som säger det. Detta var 9 år sedan!

Idag bor bandet i metropolen Stockholm, består av 8 medlemmar och har Mängder med spelningar i historiken. Frågar du någon av oss 8 members vilken musikstil vi spelar skulle du troligtvis få höra uttrycken " latin reggae, ska, jazz, hip hop ,soul , alternative "....and so on.

Konserten kan liknas vid ett besök av husläkaren, din puls och temp blir tagen, doseringen av melodier fördelas , och med jämna mellanrum plockar doktorn fram något annorlunda verktyg som höjer pulsen när du tror att besöket är över. En sak är säker, detta sound är Nytt och passar ALLA scener.
^