GASTON

Id: 9839

GASTON
Som magisk artist är Gaston något helt enastående.
En enmansvarieté med inslag av jonglering, utbrytning, svärdslukning och magi utblandat med intelligent humor och en stor glimt i ögat.

Gaston är en mångsidig artist som genom sin unika publikkontakt och gedigna erfarenhet lyfter vilken tillställning som helst.


STAND-UP MAGIC SHOW:
Beroende på situation så levereras magi i stand-up comedyformat, med eller utan Illusioner. En show som Gaston har uppträtt med på internationella casinon, ambassader, kryssningsskepp och showkrogar.

CLOSE-UP/WALK AROUND MAGIC:
Magi på nära håll, gärna i åskådarnas egna händer. Utmärkt för vid borden mellan maträtterna, mingelsituationer, eller mässor.

EN MAGISK SESSION:
Efter att ha studerat magi i alla dess former har Gaston idag rätten att kalla sig Magicus Magister.
En Magisk Session är en exklusiv demonstration i antik magisk kunskap med uråldriga sanningsbesvärjelser, arcan spådomskonst, och intuitiv kommunikation.
Åhörarnas magiska upplevelse kan inte jämföras med något liknande som funnits på den skandinaviska marknaden tidigare. Max antal personer 33 st.
NÅGRA SKRIVNA ORD OM GASTON:

Komik som knockar! Magnus Jönsson (Göteborgs Posten)-

Urgammalt trolleri presenterat på nytt vis, och minst lika roligt som stå upp-komik. Lasse Råde (GT/Expressen)-

Han är en sann entertainer och kan konsten att roa och samtidigt fascinera med trollkonster Lisa Classon (Sundsvalls tidning)-

Gaston, bäst i Sverige Anders Göransson (Metro)
^