Gone District

Id: 14718

Gone District
Vi är ett pop/rock band från Stockholm som heter Gone District. Vi är 5 grabbar på 18 år som har spelat tillsammans ända sedan 2010, men startade själva bandet 2012. Vi gör både egna låtar och covers från artister som U2, Foo Fighters, Stewie Wonder, Lynyrd Skynyrd, Coldplay, Tomas Ledin m fl. Vi är ett band som är öppet för flera olika musikgenrér. Fastän våra egna låtar rör sig mest runt pop- och rockhållet så gillar vi också att spela ballader, hårdrock, funk, blues osv. Det finns inga riktiga gränser i det här bandet! Det vi gillar att spela, det kör vi.


Redan under de första åren testade vi på lite olika musikstilar. Vi gjorde egna låtar som var allt från ballader till progrock, pop till bossanova osv. Det var inte förrän 2014 som vi började hitta vårt "riktiga sound". Många av våra låtar har inspirerats från artister som Stewie Wonder och U2 men också från moderna artister, som t ex Rihanna och Coldplay.


Att spela live inför publik är det som vi i bandet verkligen brinner för. Det spelar ingen roll om det är på en krog, festival, ungdomsgård, uteservering eller konferensspelning. Det är alltid samma härliga känsla! Att få stå och spela framför en glad publik som gillar vår musik kan nog vara det bästa som finns!
^