Grolandz

Id: 11556

Grolandz
Hej! Grolandz är ett band från Västkusten som har en otroligt bred repertoar som sträcker sig från Blues till dansband, förbi rockabilly/country vidare ner till 50-60 tals rock n roll och vänder upp mot 70-80 tals hits.Spelar givetvis också s.k. "Pubmusik" med alla kända låtar som ni har hört åtskilliga gånger.

Bandets medlemmar har sammanlagt över 150 års erfarenhet och det borgar för rutin och kvalité i både stora och små sammanhang. Vi spelar på Bröllop, Födelsedagsfester, Firmafester, Festivaler m.m.

Bandet skräddarsyr musiken ihop med arrangören och på så vis så blir tillställningen lyckad! Bandmedlemmarna är mycket skickliga på olika instrument så att ta fram ett dragspel till bordsvisorna/snapsvisorna eller Loungemusik på piano till minglet är absolut inga problem. Professionellt ljud och ljus finns också.

Erbjuder även ett helhetskoncept: Musicquiz- Allsång-Dans. Vi spelar efter mottot: "När vi har roligt, då brukar publiken ha roligt. Och när publiken har roligt - då skapas den rätta feststämningen"
^