Här är ditt liv

Id: 13229

Här är ditt liv
"Här är ditt liv" är en hyllad existentiell svart komedi. Vi får följa huvudpersonen Mikael Johansson, en sann medelsvensson. Genom intervjuer, inslag och oväntade möten får vi insikt i Mikael och hans livsval.

Baserad på statistik från SCB och vetenskapliga fakta kommer föreställning ge dig alla svar på varför ditt liv ser ut som det gör. Du kommer få veta vad du baserat dina livsavgörande beslut på. Du kommer också få höra diverse kritik från din omgivning. Glädjande nog kommer du också delges nyckeln till "ett lyckligt liv".
Vi ställer frågorna; vi ger svaren. Programmet leds av nestor Lasse Holmqvist.

Röster om föreställningen:

"Med Pontus Olgrim och Kristoffer Stålbrand uppenbarar sig de mest enastående skådespelarinsatser. Jag har bara varit med om det en gång tidigare då Ernst-Hugo Järegård gjorde Nero på Dramaten. 'Här är ditt liv' borde egentligen sänts på TV på bästa sändningstid".

Sven-Olov Persson, reporter, Artisternas Riksdag

Medelsvensson är inte längre bara ett begrepp, det är en av Sveriges bästa föreställningar just nu med humor som inte bara får mig att skratta, utan får mig att tänka också! Ni som inte har sett den! Mina varmaste rekommendationer /

Fredrik Wagner, skådespelare
^