Hallå Hela Pressen
Hallå Hela Pressen handlar om glädje. Här förmedlas musik och fest i ett glittrande paket - schlagers. Det går inte låta bli att älska denna grupp, som med ett genuint intresse för att glädja människor förmedlar så mycket energi att det räcker och blir över för en lång tid framöver.

Gruppen framför den ena hiten efter den andra och man kan bara inte sitta still när Hallå Hela Pressen drar igång festen. Med lättsamma mellansnack styr de sin publik precis åt det håll festen ska. Här är det klackarna i taket som gäller och gästerna charmas av den avslappnade och spontana känsla de bygger upp.

Moderna Schlagerhits blandas med nostalgiska partyhits i en perfekt mix som får vem som helst att bara le och vilja dansa. Gästerna får höra låtar av bl.a. Carola, Måns Z, Ledin, Alcazar och Charlotte Perelli. Ett mycket populärt inslag är när gästerna själva får önska sina favoriter.

Hallå Hela Pressen består av Micke Landby och Kristian Tåje, två rutinerade artister med gedigen erfarenhet av underhållning. Bakom sig har de fyra otroligt svängiga musiker som verkligen backar upp och gör det där lilla extra. Detta gör, vågar vi lova, Hallå hela Pressen till den främsta och gladaste schlagerunderhållningen som finns i landet.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.