Hasse Brontén

Id: 7491

Hasse Brontén
Jag jobbade tidigare som polis och bytte helt karriär till komiker. Det är ett väldigt ovanligt karriärsbyte, men för mig kändes det aldrig så. Jag hoppade av jobbet på Säpo och började uppträda på ståuppklubbar i Stockholm. På den vägen är det, som man brukar säga…

År 2005 korades jag till “Årets Nykomling” vid Svenska Stand Up Galan och kom även på tredje plats i Worlds Funniest Cop Competition i Florida. Jag kan idag ses på i stort sett alla våra ståuppklubbar och är en av sveriges mest bokade ståuppkomiker. Ibland dyker jag upp i TV-rutan.

Du kanske har sett mig i något av följande TV-program:
Parlamentet TV4
Extra Extra TV3
Sing-a-long, TV3
ID, Kanal 5
Robins, Svt
Stockholm Live, Svt
Kockduellen, TV4

Lite schyssta ord om mig:

“Vi ville ha underhållning med klass, en “Stå Uppare” som kunde bjuda nåt nytt som ingen redan sett sig trött på. Hasse toppade en redan lyckad KickOff med ett sjukt kul nummer. Om du inte vill chansa, boka Hasse. Han levererar!”
Ulrika F Pettersson Topnordic AB (tidigare Office Data i Sthlm)

“Dom kunder jag pratade med efter uppträdandet samt dom som mina kollegor pratade med tyckte att han var en otroligt rolig och begåvad ståuppare! Faktum är att det var längesedan som det var så jäkla roligt tillsammans med kunder som just den kvällen… Tack för att Vi fick uppleva Sveriges roligaste ex-snut (stå uppare) Live!! Vi kan rekommendera honom när som helst….”

Stefan Backlund, Aftonbladet

“Det här blev en oförglömlig kväll! Tack Hasse för sjukt bra skådespel och komik. Vi skrattar fortfarande åt det på PC-City. Fantastiskt bra jobbat! ”
Morten Syversen VD för PC City AB
^