Hazy/Dizzy (AC/DC)

Id: 10469

Hazy/Dizzy (AC/DC)
HAZY/DIZZY levererar en energisk tributeshow dedikerad till rockhjältarna AC/DC. Bandet består av Martin ”Brajjan” Edin (sång) som besitter en makalös röstlikhet med Brian Johnson. Lägg därtill sologitarristen Conny ”Ängus” Wendel som energiskt och helt naturligt krämar fram klassiska AC/DC-riff och Angus-solon. Bakom sig har dom en tung och stabil botten att gasa loss på i form av den rockande kompgitarristen Tomas ”Mälcolm” Olsson, den ständigt gungande basisten Rickard ”Cliff” Andreasson och den iskalle trummisen Rikard ”Fill” Hermansson.

HAZY/DIZZY har en mångårig karriär bakom sig och till dags datum är den kantad av framgångar.
Man har hunnit med att spela en hel del runt om i världen. Faktiskt så har bandets turnerande sträckt sig långt bort i Asien några gånger. De har medverkat live i direktsänd TV i dokusåpan Big Brother som sändes i Kanal 5. Gjort bejublade framträdanden på Sweden Rock Festival. Gjort en nostalgihyllning på Gröna Lund till den klassiska Monsters Of Rock 1984 på Råsunda m.m.
HAZY/DIZZY har även blivit korade till Sveriges absolut bästa tributeband år 2007 & 2014.
.

Gillar ni riffig rock och vill uppleva en hyllning till världens bästa rockband AC/DC, ja då ska man inte missa detta. För närmare originalet än så här går det nog inte att komma... ROCK'N ROLL med en stor glimt i ögat!!!!
^