HELMUT JEDERKNÜLLER

Id: 9882

HELMUT JEDERKNÜLLER
Detta är Helmut Jederknüller mit seinem Super Stereo à gogo Orchester!

Kompetenta musiker i ett väl inrepat band som bjuder en retrodoftande musikalisk show i genre-enliga scenkläder. Helmut Jederknüller är huvudbandet, men Hernando Carambas orkester kan eventuellt dyka upp i ponchos och sombreros som ett överraskningsmoment.

Instant Party Den glada partystämning på scenen sprids garanterat till publiken. Det snabbaste sättet för att få igång festen!

Stor igenkänningsfaktor! Musikstilen, The Happy Sound, hörs idag mest i reklam och signaturmelodier, vilket gör att många redan har hört låtarna. Repertoaren spänner från cocktail- och lounge-musik till hårda orgel-beats och anpassas självklart efter önskemål. Perfekt både som bakgrunds- och dansmusik.

En konceptorkester med instrumentalmusik från alla världens länder, men med tonvikten på sydamerikanska tongångar. Humoristiskt mellansnack på svenska, tyska och engelska gör showen till en succé för den internationella publiken.

En stor ensemble på 12 man som tar förvånansvärt lite plats. Få elförstärkta instrument leder till behaglig ljudvolym samt enkel och snabb riggning utan ljudtekniker. Orkestern har erfarenhet av såväl små klubbar som stora utescener med professionellt PA.
^