HENRIK JOHNSSON
Boka Henrik Johnsson, en av Sveriges mest erfarna och karismatiska mediepersonligheter!

Är ni på jakt efter en driven och intresserad moderator för ett viktigt panelsamtal, eller en underhållande konferencier som med van och varm hand lotsar deltagarna genom er viktiga dag? I så fall är Henrik Johnsson er man! Och är sammankomsten internationell arbetar han självfallet på engelska.

Att leda ett samtal är det roligaste som finns, då får jag vara lite som en trafikpolis vinka in från vänster, stanna upp och släppa på från höger. Att moderera en debatt är som att ge live-regi och det gillar jag. Det gäller att få fram intressanta saker på ett tilltalande sätt!

Som moderator eller konferencier är Henrik trygg, nyfiken och påläst och leder samtalet och sammankomsten på ett sätt som gör det både underhållande och givande, för såväl de som står på scen med honom som för de som sitter i publiken. Hans kunskapsbas är bred och hans engagemang kommer från hjärtat, vare sig samtalet handlar om sport, musik, film, näringsliv eller politik.

Ni kan även boka Henrik Johnsson för en inspirerande föreläsning, där han tar med åhörarna på en spännande och rolig erfarenhetsresa genom vårt medieland.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.