HENRIK ROSENQVIST

Id: 7689

HENRIK ROSENQVIST
Upplev Henrik Rosenquists unika prägel på magi, där det galna humoristiska blandas med det charmigt förbluffande. Skratt och förvåning går hand i hand när han bl.a. slukar ballonger till rockn roll musik och i högsta möjliga hastighet trollar i slow-motion. Allt genomsyras av ett underbart samspel med publiken.

Den skickliga kombinationen av humor och trolleri, tillsammans med Henriks publikfriande attityd, gjorde showen till en succé.
Cathrin Mattson & Thomas Ohlsson
Casino Cosmopol, Malmö

Henrik visade med eftertryck att det går att kombinera fingerfärdighet med humor.
Björn Håkansson
BLT

Quoting some of the people met after the show, Henriks performance was recognized as one of the most amazing and funny moments of magic seen in Sweden!
Didier Marlart
Oriflame

"Vi anlitade Henrik Rosenquist som underhållare på vår årliga weekendkurs. Det är en tillställning för frisörer från hela Sverige som vi haft i sex år. Henrik var absolut i särklass den roligaste och mest underhållande artist vi någonsin haft! Han var en jätteskicklig magiker som fick alla att tappa hakan av förundran, men han var också en otroligt underhållande person. Alla skrattade så de tjöt och han fick verkligen fart på oss. Söker ni något utöver det vanliga, ja då är han definitivt det bästa valet. Jag har redan bokat honom för nästa års events."
Helén Engström, VD
Gocciani AB
^