House of Fun

Id: 6912

House of Fun
House Of Fun - Showgrupp som bildades i slutet av 1990-talet och har turnerat med underhållning i bagaget sedan dess. Oräkneliga är de firmafester, företagskickoffer, krogshower, dansställen och festivaler som HOF har fått glädjen att arbeta med.

HOFs meritlista inom showbiz är gedigen och innehåller höjdpunkter som medverkan i: MTV UK och Channel 4 UK, musikalerna A Chorus Line, The Rocky Hour Show, West Side Story och Jesus Christ Superstar.

Med HOF lovar vi att ni skapar det ultimata konceptet för just Ert evenemang.

En kväll med HOF kan börjar med Cocktailmusik till välkomstdrinken Väl till bords njuter av Sveriges bästa Look a´ Like Show där ni under middagen gästas av kändisar som Lena PH, Dolly Parton, Di Leva, Peps, BWO, ABBA, Tina Turner, Linda Bengtzing och många fler.

HOF avslutar kvällen som Partyband där ni kan dansa loss till allt från 60´talets hits till det senaste som spelas på Radion. Ni har också möjlighet att också boka till Gästartist från den Svenska Schlager eliten - HOF samarbetar med det bästa Artisterna och många är de som gärna gästar HOF

House of Fun är en hel Produktion med Ljud/Ljus/Tekniker vi har också AV teknik i form av Filmdukar i bakgrunden som förstärker upplevelsen.

Så ett samtal räcker för att få till en fantastisk kväll Där ni som kund får ett jättebra utgångsläge att vara med och påverka er kväll med alla eller de ingredienser i HOF utbudet som passar Ert evenemang.

HOF Show är ett flexibelt koncept som kan anpassas från två till fem personer på Scen samt kompletteras med dansare.
^