Ison & Fille

Id: 8063

Ison & Fille
Ison & Fille är äntligen tillbaka med nytt material! Nya låtarna "Jag skrattar idag" där Fille ensam står för rap och sång och Isons solonummer "Ikväll är vi kungar" är första smakproven från den kommande fullängdaren "För evigt", som blir gruppens fjärde album och deras första på mer än tre år.

Ison & Fille skivdebuterade i början av decenniet och har sedan dess turnerat flitigt landet runt. De har haft flera hitsinglar med topp-rotation på radio och tv, belönats med fina musikpriser som P3 Guld och nominerats till Grammis.

Duons första album "Vår sida av stan" släpptes 2002 och två år senare kom den självbetitlade andra skivan "Ison & Fille". Sedan tredje plattan "Stolthet" från 2006, ep:n "Vad e det för mode?" från 2007 och den efterföljande turnén har duon haft ett avbrott från musiken och istället jobbat med tv och radio.

Ison & Fille spelade rapparna Carlos och Mike i SVT:s hyllade dramaserie "Leende guldbruna ögon", och Fille var en del av succén "Lilla Al-Fadji & Co". På radio har Ison varit programledare i SR Metropol och Fille hörts i P3-produktioner som "Borderline City" och "Lilla Al-Fadji".
^