ius

Id: 13805

ius
Gruppen ius är en pop/dance grupp som startades hösten 2013 och består av Johanna och Thommy. Johanna har släppt låtar som Emmy soloartist tidigare, 3 svenska sommarplågor och sedan lite engelska dancelåtar.

Hon turnerade runt på olika tillställningar bla med 3/Nokia/Metro sommarturné, allsång med Lotta Engberg, Kungsträdgårdens smaka på Stockholm och även som frontartist till tidningen Slitz sommarturné. Hennes låt "skajagprova@hotmail. Com" blev en radiohit i Borås på mix megapol där hon även mellanlandade på en intervju i radiostudion. Låten "sommar varje da" klättrade som högst till plats nr 7 på svenska hitlistan.

Efter ett par års paus drog hon igång igen med lite engelsk dance mer seriöst än tidigare men saknade att göra något lättsamt i "sommarplågastil" och skrev då "bok bok låten" som släpptes digitalt sommaren 2013.

Till hösten beslutade hon och hennes goda vän Thommy sig för att starta en modern pop/dance duo och namnet Ius föddes, Thommy en charmerande, musikälskande snygging från Värmland gör nu sin musikdebut och de båda ser fram emot många härliga spelningar!
^