Janes Bomb

Id: 12115

Janes Bomb
Janes Bomb är ett av Sveriges bästa party/showband och en samling artister som kan få igång en publik som är närmast död! Mycket populära och en varm rekommendation om Du söker ett riktigt bra cover/showband. Bandet har en snygg, cool framtoning där dom jobbar stenhårt med publikkontakt från scen, ute i publiken, bakom scenen och t.o.m. under scenen.

Janes Bomb kan givetvis kompletteras gästartister om man skulle vilja utöka ensemblen med ett affischnamn och har med sina 11år hunnit med ett stort antal spelningar. Erfarenhet och bred repertoar är ett måste i denna bransch.

Bandet har en lång och gedigen referenslista och har hyllats av både landets största men även minsta företag med stående ovationer och lovord.
“Att få vara med från start till mål och se sprudlande, sjungande glada gäster lämna festen eller eventet är drivkraften för oss som musiker och entertainers”

Janes bomb har som koncept att i ett snyggt och genomtänkt flöde, göra helkvällsunderhållning med olika inslag undermiddagen som sedan går över till dans. “Middagen ska vara lika rolig som festen/dansen”. Tävlingar, interaktivitet och givetvis bra musik med extremt kompetenta musiker är ett vinnande koncept.

Några välkända namn från Meritlistan:

Ikea

Ericsson

Volvo

Saab

Kommentarer:

2011-03-15 14:40
Betyg: 5

Janes Bomb är ett av våra bästa partyband och en samling artister som kan få igång en publik som är närmast död! Mycket populära och en varm rekommendation om Du söker ett riktigt bra coverband. Bandet har en snygg, cool framtoning och lead-sångaren Jerker Tenenbaum jobbar stenhårt med publikkontakt - från scen, ute i publiken, bakom scenen och t.o.m. under scenen. Kort sagt; det är fullt ös hela tiden! Janes Bomb är fem killar som gör rätt för sig; "Ett av Sveriges hetaste coverband" enligt NRJ Hit Radio. Vi håller med om detta! Janes Bomb snurrar också runt med deltagarna i Fame Factory och andra gästartister om man skulle vilja utöka ensemblen med ett affischnamn. Jerker är känd från dessa sammanhang också. Källa: Lucas Event

^