Jessica Falk

Id: 13602

Jessica Falk
Jessica Falk med albumet "Just Do It", ett pop- och rockinfluerat album inspelat i Tennessee, USA. Den 22 oktober-14, släpptes den första singeln och videon, som också delar namn med albumet.

Efter att ha gått igenom tung förlust och sorg befann sig Jessica för några år sedan i ett vägskäl där hon valde livet. Med sin musik vill Jessica Falk inspirera andra att ”orka lite till” och hitta modet att följa sina drömmar. Albumet är tillägnat hennes mamma som gick bort för tio år sedan, i tsunamin i Sydostasien 2004. Producent är Scott Baggett som tidigare jobbat med bl. a. Bonnie Raitt, Alison Krauss och Buddy Guy.

Han beskriver samarbetet med Jessica som ”en sann höjdpunkt” i hans musikkarriär. På skivan medverkar också bland andra Pat Buchanan på elgitarr (Kenny Rogers, Dolly Parton, Billy Ray Cyrus m.fl.) och Chad Cromwell på trummor (Neil Young, Mark Knopfler, Diana Krall m.fl)

Dessutom föreläser Jessica:

Gör som många andra och boka Jessicas inspirationsföreläsning och lyssna till hennes musik!
Du kommer att gå ifrån föreläsningen och känna att allt är möjligt! Det handlar om livet och det är allas angelägenhet.

Från motgång till framgång – drömmen blev verklighet.
En föreläsning om hur positivt tänkande, aktiva val och musiken tog Jessica ur det svartaste av mörker och förvandlades till stark livskraft.
Föreläsningen är ett samtal mellan Jan Röhlander och Jessica Falk där Jan ställer de frågor som ibland kan kännas obekväma att ta upp.
– För några år sedan stod jag vid ett vägskäl och valde livet. Då visste jag inte vad det valet skulle komma att betyda.

Med värme, allvar och humor delar Jessica med sig av sina livserfarenheter kring glädje och sorg. En gripande och inspirerande föreläsning som börjar med tsunamin i Khao Lak och som fortsätter till nutid och Nashville – musikens Mecca.

Förbered dig på en föreläsning med emotionella och
musikaliska upplevelser. Du kommer att bli berörd, få inspiration och inse att allt är möjligt!
Utan skivbolag – helt förutsättningslöst fick Jessica möjligheten att åka med fyra nyskrivna låtar i bakfickan till Nashville.

Det hon inte visste var att hon skulle få spela in sitt debutalbum med några av musikhistoriens största musiker – en helt vanlig tjej från Alnö.
Musikerna har ni hört bakom originalversionen av t ex Joline, In The Ghetto, Son Of A Preacher Man, I Can Help och tusentals andra hits.

Hör henne berätta historier om Elvis och Dolly Parton. Om hur hon idag skriver musik med flera av legendernas musiker och om hennes uppträdanden i Nashville.
Med ett stort bildspel och Jessica Falks förmåga att trollbinda med sitt pianospel och sång blir denna föreläsning unik i sitt slag.
^