Joakim Ekstam

Id: 13601

Joakim Ekstam
Joakim Ekstam är en modern trollkarl, han blandar fingerfärdighetstrolleri, gyckelkonster med en knivskarp komik. Joakim vänder sig såväl till privata arrangemang som till företag. Vill du ha en underhållande skrattfest? Då är Joakim rätt person!

Scenshow
Har ni en scen? Då fixar Joakim resten! Joakims scenshower är anpassade för de som sitter i publiken. Om det är vuxna, barn eller en blandad kompott spelar ingen roll. Joakim charmar alla! I denna fartfyllda show får ni se klassiska trolleritrick, galna jongleringsnummer, tokiga gyckelkonster och en hel del publikinblandning.

Close up/mingel
Här minglar Joakim med gästerna och gör trick för mindre grupper. Att se trolleri på så här nära håll är väldigt underhållande. Joakim använder sig gärna av gästerna och höjer stämningen i gruppen till max!

Eldshow
En spektakulär show där Joakim uppträder med brinnande rekvisita, så som eldstavar, eldpoi och facklor. Eldshowen är 10 minuter och håller ett högt tempo hela tiden. Har man (o)tur får man bli med Joakim och för en kortstund bli mittpunkten i showen.
När det gäller eldshower är det viktigt med säkerheten, det är något Joakim alltid är noga med.
^