Johan Brännström

Id: 15362

Johan Brännström
Uppsala-baserad trubadur och singer/songwriter med bred repertoar – +600 låtar – med tonvikt på 70-80 och 90-tal. Varvar gärna trubadurklassiker och allsångsstandards med lite mer personliga tolkningar av kända covers.

Har spelat på en lång rad ställen i bland annat Uppsala, Stockholm, Dalarna och på Öland plus privata evenemang. Gör även musik quizzer, live karaoke och andra underhållningspaket.

Använder en sångchorus-pedal för ett fylligare sound, trumbeats ibland för mer driv och även musikbakgrunder när det behövs mer partydrag. Det ska svänga tycker jag, även med bara en man. Men jag kör lika gärna "unplugged" om kunden önskar.

Jag varvar gärna klassiska trubadurklassiker med lite mer personliga tolkningar av kända covers. Några av de jag gärna kör covers av är – helt utan inbördes rangordning – Simon & Garfunkel, ABBA, U2, Creedence, Stevie Wonder, Beatles, Michael Jackson, Veronica Maggio, Bon Jovi, Laleh, Cornelis, Queen, Elvis, Oskar Linnros, Bruce Springsteen, AC/DC, och Coldplay.

Jag har ett personligt tilltal och gillar att vara spontan med ibland överraskande låtval och infall, men också redo att göra mitt bästa för att möta önskemål ur allsångskatalogen. Och jag ger alltid 100% för att ge publiken en upplevelse.
^