JOHAN UDDENBERG

Id: 9544

JOHAN UDDENBERG
Nu får det vara nog! Jag är trött på ett samhälle som tycker att nördar är töntar, att TV- och datorspel är omoget och att digitalt våld är farligt. Johan Uddenberg är nörden som tröttnat på utseendefixering, moraltanter och bakåtsträvare. Han har valt att slå tillbaka med humorn som vapen: "slåss för den du är" är nyckelbudskapet.

Med kroppsspråk, tal och känslor målar han upp en komisk bild av en inte helt enkel vardag som nörd i vår samtid. Om att flytta hemifrån, ha jobbiga föräldrar och inte minst en flickvän som inte delar hans besatthet av TV-spel och teknik.

Precis utflyttad från föräldrahemmet turnerar han just nu landet runt både som enskild ståuppkomiker i showen "Don´t hate the player" och som en av tre i gymnasieshowen: Finns det ett liv efter gymnasiet?. Han uppträder frekvent på klubbar som Norra Brunn, RAW, SysteroBror, Big Ben, Komikaze och FLOPP. Han är hyllad för sin originella stil som kombinerat med kroppsspråk, tal och känslor tar itu med problem och motgångar i livet - oavsett om det handlar om hans egen världsbild eller hur andra upplever honom.
^