Jomapo

Id: 15194

Jomapo
Soul- och Motown för festen, klubben eller eventet!

Med hjärtat och själen i soul och motown vill vi öka stämningen med de största klassikerna inom 60 & 70-talets soul- och motownmusik. Repetoaren består bland annat av Aretha Franklin, The Supremes och Jackie Wilson. Du bestämmer om vi ska spela klassiker eller en mix av klassiker och våra egna låtar i samma anda.

Vi är alla rutinerade musiker sedan många år tillbaka. Vår leadsångare José har sina rötter i svart gospel från Jamaica, och gospel är soulmusikens rötter.

Vi anpassar musiken, ljudnivån och uppträdandet efter era önskemål – allt från energifyllda spelningar, till en mer intim och lugn atmosfär. För en lugnare spelning så använder vi ofta Cajon (trälåda) istället för ett trumset. Vår musik och spelsätt passar utmärkt i alla sammanhang – vi levererar samma passion och känsla oavsett den atmosfär du önskar!

Jomapo är José Poleon-Henry (leadsång), Martin Ekman (gitarr/keyboard/sång), Stefan Persson (trummor/cajon/sång), Jerk Norman (bas/sång) och Andreas Hedberg (manager/producent).
^