Jonas Ljung

Id: 5144

Jonas Ljung
Jonas Ljung är en av Sveriges mest anlitade trollkarlar och komiker. Genom att kombinera trolleri och stand-up comedy skapar han unika föreställningar där publikkontakten sätts i centrum. Han uppträder på fester, inom evenemang och i scenproduktioner både på scen och ute bland gästerna.

STAND-UP SHOW
Komiskt trolleri blandas på ett underhållande sätt med skruvad ståuppkomik i ett högt tempo. En viktig del av föreställningen är kontakten med publiken och de komiska situationer det leder till. De ur publiken som tas upp på scen behandlas med respekt och görs alltid till föreställningens hjältar.

Jonas pratar ofta om ämnen med avstamp i vardagen, som att växa upp på 70-talet, vara förälder eller umgås med sin farmor - men nästan alltid med en bisarr vinklig:

- "Huset som vi växte upp i kändes alltid väldigt speciellt. Pirrande känsla i hela kroppen. Senare fick vi reda på att det var radon."

Jonas kombinerar kluriga funderingar med charm och balanserar snyggt mellan att vara vass utan att gå över gränsen.

Vid middagar placeras ofta scenframträdandet i anslutning till desserten eller kaffet. Här behövs endast en mikrofon och några få kvadratmeter ljussatt spelyta.

CLOSE-UP MAGIC
Close-up trolleri är att trolla på nära håll mitt ute bland gästerna. Används med fördel som underhållning mellan rätterna när man vill hålla ett jämnt tempo under en middag. Perfekt vid cocktailpartyn och andra evenemang där gästerna inte sitter ner.

Ett vanligt grepp är att Jonas dyker upp ointroducerad. Innan gästerna hunnit förstå vad som är på gång befinner de sig redan mitt uppe i en föreställning!

Vid middagar kombineras ofta close-up trolleri mellan rätterna med en Stand-up show till desserten eller kaffet. Close-up trolleri är ett effektivt sätt att bryta isen vid nästan alla typer av evenemang.


SAGT OM JONAS LJUNG
"Helt otrolig och bland det bästa jag sett var några av kommentarerna från de nöjda deltagarna. Tack så mycket för ditt fantastiska framträdande!"
Andreas Holmberg
Projektledare, Cap Gemini Ernst & Young

"Våra gäster bokstavligen skrek av glädje, förvåning och fascination"
Mikael Printz
Systemarkitekt, Bluefish AB

"Det mest uppskattade jag haft under de 3 år jag varit arrangör"
Magnus Andersson
Manager, Volvo Information Technology AB

"Antalet gånger vi anlitat Jonas får tala för sig själv - det har blivit många tillfällen!"
Hans-Anders Karlsson
Marknadschef, Telia AB
^