Jonas Snitt

Id: 13157

Jonas Snitt
Behöver du livemusik som får stämningen att lyfta? Oavsett tillfälle så ordnar jag så att ni får den mest passande livemusiken!

Jag bjuder på den musikstil som ni önskar, allt ifrån Pop/Rock/Soul/Jazz/Funk/Visor/Svenska och Franska sånger! Om ni vill ha covers, egenskrivna låtar eller kanske en blandning av båda så ordnar jag det!

Jag kan uppträda solo bara med sång och gitarr eller spela med mitt band som består av trumset, bas och piano!

Jag har bland annat medverkat i The Voice på TV4, spelat live på radio P4 och har väldigt stor erfarenhet när det gäller live uppträdanden!

Några av dom platser som jag tidigare spelat på: Konserthuset, Stadshuset Blå Hallen, Münchenbryggeriet, Edsviks konsthall, Gubbhyllan Skansen, East Stureplan, Lasse i Parken, Restaurang fåfängan.

Hör av dig om du vill veta mer eller ha ett samarbete!

"Av en slump hamnade jag på Engelen när Jonas Snitt hade konsert och det var inte bara en oväntad utan dessutom en oerhört positiv överraskning! Jonas’ gitarr svängde funkigare än det mesta man får höra, hans sång var underbart avslappnad och pricksäker och bandet hans, särskilt den grymma trummisen, var en fröjd för danssugna lördagsfirare. Och dans blev det minsann – inte ofta det händer på en pubkonsert tänker jag. Missa inte Jonas Snitt om ni får möjlighet. Och ta på dansskorna om ni inte redan har det."
/Anders ”Nylle” Thoor
^