Josefin "Leonore" Kvissberg

Id: 13760

Josefin "Leonore" Kvissberg
Jag heter Josefin Kvissberg och är en sångerska med närvaro, känsla och sväng. Jag ger alltid egna tolkningar vid mina framträdanden.

Efter mer än tio års erfarenhet av att arrangera events, sjunga, skriva musik, stå på scen, studioproduktioner med mera har jag samlat på mig goda erfarenheter. Jag är van att organisera och ge kunden det som önskas.
Jag sjunger många olika stilar och jag vill alltid ge mycket känsla i det jag gör.

Jag samarbetar med både musiker och dansare. Tillsammans ger vi den upplevelse kunden är ute efter. Vi utgår alltid från personliga låtval och önskemål.

Varmt välkommen att höra av er för mer information!

- - - - - - -

LEONORE - Egen musik

När jag skriver egen musik går det under mitt mellannamn ”Leonore”. Jag har ägnat mycket tid åt låtskrivandet de senaste åren och jag har spelat på flera olika evenemang runt om i Sverige. Jag blandar gärna genrer och stilar för att skapa ett eget sound och uttryck.

Beskrivning av ”Leonore:
”Leonore” spelar lekfull, nytänkande soulpop med allt från folkmusikinfluenser till afrikanska rytmer. Sångerskan Josefin Kvissberg vill skriva musik som intresserar och inspirerar. När hon står på scen vill hon skapa en viss atmosfär och känsla. Andra viktiga element är rytm, dynamik och sväng.

Bandets sättning är:
sång, piano, gitarr, trummor, bas, saxofon och cello.
^