Just Lizzy Tributeband (Thin Lizzy)

Id: 16411

Just Lizzy Tributeband (Thin Lizzy)
Att JUST LIZZY spelar covers på THIN LIZZY är inte så svårt att räkna ut. Detta fantastiska band som hade sin storhetstid på 70- och tidiga 80-talet (THIN LIZZY alltså!) varvade tidlösa stilbildande hitlåtar så som THE BOYS ARE BACK IN TOWN, EMERALD, WAITING FOR AN ALIBI, JAILBREAK och mängder av fler.

JUST LIZZY skapades ur resterna av TUNNA LIZA, som under 26 års tid troget fört THIN LIZZY-traditionen vidare. Därefter ombildades bandet med nya gitarrister och vässade soundet ytterligare. I samma veva byttes bandnamnet till JUST LIZZY. Inte minst för att det skulle bli någorlunda begripligt på de internationella spelningar som bandet gjort under senare tid.

En USA-turné genom 4 delstater, särskild inbjudan till spelningar 3 år i rad på den årliga THIN LIZZY-festivalen i Dublin (med Philomena Lynott som självklar gäst), och ett otal spelningar runt om i landet har gett JUST LIZZY rykte om att vara ett av norra Europas absolut bästa THIN LIZZY tribute band! Detta är dock något som bandet tar med ro. Det viktiga är privilegiet att få spela den musik som de älskar
^